• Προφίλ
    Μάθετε περισσότερα για την IP DIGITAL,
    την εταιρία που εμπιστεύονται χιλιάδες πελάτες για τη γραπτή επικοινωνία τους!
WELCOME TO IP DIGITAL

WELCOME TO IP DIGITAL

Η IP DIGITAL συγκαταλέγεται στις δυναμικά αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών και του Διαδικτύου, με δραστηριότητα σε τομείς όπως η δρομολόγηση γραπτών μηνυμάτων, ο σχεδιασμός και η κατασκευή ολοκληρωμένων διαδικτυακών εφαρμογών και το mobile marketing. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε επιχειρήσεις και οργανισμούς τη δυνατότητα να αγγίξουν επικοινωνιακά τους συνεργάτες και πελάτες τους κυρίως στο προσωπικό τους μέσο επικοινωνίας, που δεν είναι άλλο από το κινητό τους τηλέφωνο.

Φιλοσοφία

H IP DIGITAL ξεκίνησε τη δραστηριότητα της παρέχοντας σε μεγάλες εταιρείες την δυνατότητα να χρησιμοποιούν γραπτά μηνύματα για κρίσιμους επικοινωνιακούς σκοπούς. Μέχρι σήμερα, έχει επεκτείνει τους τομείς ενασχόλησής της και έχει δημιουργήσει ένα διευρυμένο portfolio ποιοτικών υπηρεσιών, το οποίο καλύπτει εξειδικευμένα θέματα όπως η μαζική αποστολή μηνυμάτων, τα mobile sites, οι ολοκληρωμένες λύσεις για το ηλεκτρονικό εμπόριο, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση διαδικτυακών εφαρμογών και το marketing, mobile και διαδικτυακό.

Aδειοδότηση

Επιπλέον, η IP DIGITAL είναι μια από τις λίγες επιχειρήσεις στην ελληνική αγορά, η οποία έχει λάβει αδειοδότηση από την Ε.Ε.Τ.Τ. (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, Αριθμός Μητρώου 10-070) για τη λειτουργία της και τις υπηρεσίες που παρέχει στον συγκεκριμένο κλάδο. Γι' αυτό και μπορούμε σε κάθε περίπτωση να εγγυώμαστε την ποιότητα και την αδιάλειπτη παροχή των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας..

Eμπειρία

Εκμεταλλευόμενοι την εμπειρία μας, στοχεύουμε στο να μεταφέρουμε τους στόχους και το όραμα της δικής σας επιχείρησης στον πραγματικό κόσμο και να καλύψουμε τις ανάγκες σας με τις πλέον αξιόπιστες λύσεις, στο χαμηλότερο δυνατό κόστος. Γνωρίζουμε τι έχει επιτύχει στο παρελθόν, ακολουθούμε όλες τις εξελίξεις και είμαστε σε θέση να παρέχουμε στην επιχειρήσή σας το πακέτο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Είμαστε εδώ για τη δική σας εξυπηρέτηση και το κίνητρο που οδηγεί κάθε μας ενέργεια είναι “Μόνο ικανοποιημένοι πελάτες”!

Τεχνολογία

Διαθέτουμε την τεχνολογική υποδομή και την τεχνογνωσία για να παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις υψηλού ποιοτικού επιπέδου, με στόχο τη διασφάλιση της μέγιστης αποτελεσματικότητας της επικοινωνιακής τους πολιτικής, πάντα στο χαμηλότερο δυνατό κόστος. Εταιρίες λιανικού εμπορίου, χρηματοοικονομικοί και ασφαλιστικοί πράκτορες, ταξιδιωτικά πρακτορεία, κέντρα αναψυχής αλλά και εταιρίες παροχής υπηρεσιών εμπιστεύονται εδώ και χρόνια την IP DIGITAL για την υποστήριξη και την προώθηση της επικοινωνίας και των επιχειρηματικών τους διαδικασιών.